Of je even positief wilt zijn!

Gisteravond vertelde ik aan mijn lief dat er op het MSweb.nl forum soms wat negatief wordt geschreven. Meestal volkomen terecht, denk ik. Het is allemaal niet leuk. Het is moeilijk. Je begeeft je in een wirwar van gevoelens welke alle kanten op gaan wegens volledige onduidelijkheid om ook nog eens overschaduwd te worden door complete onzekerheid. Probeer dan nog maar eens positief te zijn.
En jawel. Jazeker. Het is mogelijk om positief te zijn! Als mijn lief dat al zegt en ook daadwerkelijk positief is, dan kan jij dat ook zijn. Dus, stap even uit je ‘bittere wereld’  en kom samen met ons genieten. Samen!

About the author

Ik

View all posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.