Nuttige informatie partner MS-patiënt

Naar een promotie van Judith Sonder. Het blijkt dat de partner van een MS-patiënt nuttige informatie kan leveren tijdens het ziekteverloop van de patiënt.

Daarmee lijken de antwoorden van partners een goede manier om veranderingen in het ziekteverloop over de tijd in kaart brengen. Dit is met name belangrijk om te kunnen gebruiken wanneer de antwoorden van patiënten minder betrouwbaar zijn door achteruitgang vanwege de ziekte.

Let op; de antwoorden van de partner kunnen de antwoorden van de patiënt niet vervangen. En dat is eigenlijk precies wat ik met mijn blog wil bereiken. Ik wil voor mijn partner, mijzelf en jou als lezer laten weten hoe ik over deze rotziekte denk. Een kijkje in mijn hoofd. En als dat steun biedt, een lach geeft of een traan veroorzaakt, dan vind ik dat alleen maar mooi.

About the author

Ik

View all posts

1 Comment

  • ik ben blij dat je dit schrijft want ik vind het heel bijzonder wat er met een partner gebeurt. het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend maar dat is het helemaal niet. Ik blijf dit blog zeker in de gaten houden. Heel indrukweekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.