De schoonmaakster

Het is echt niet alleen kommer en kwel in mijn leven. Ik werk bij een internetbedrijf. Leuk werk. We groeien hard. En we hebben een schoonmaakster. Een leuke vrouw. Ze is Turks en gaat 1x per jaar terug naar Turkije om vakantie te vieren (en wellicht om schoon te maken, dat weet ik niet).
Tijdens haar vakantie hebben we een vervanger. Het type ‘ik drink eerst koffie en ouwehoer met iedereen die ik tegenkom en leg mijn hele leven graag op de schoot van een ander’. Herkenbaar? Niet? Je bent van harte uitgenodigd om een bakkie koffie bij ons te drinken. Wellicht wil je meteen even meehelpen? Ze staat nu al 17 minuten te praten met de vrouw bij de receptie.

About the author

Ik

View all posts

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.