Le chemin du retour

Er zijn tig schrijvers welke geld hebben verdient met het schrijven over een ziekte. Het bekendste boek is – denk ik – ‘Komt een vrouw bij de dokter’ van Kluun.
Maar vandaag kwam ik een boek tegen van een voormalig directeur van een zoutjesfabriek. Synoniem: Jean l’Agneau (Jan van ’t Ham). Een schijnbaar prachtig boek over een vrouw welke nieuwe liefdesgevoelens krijgt voor een man. Deze man kiest er toch voor om bij zijn vrouw te blijven welke MS heeft. Het boek is geschreven vanuit het standpunt van de vrouw. De vrouw die niet meer gelukkig was met de vader van haar 5 kinderen… De vrouw die dacht een man te veroveren. Een man met een vrouw welke MS heeft. Nou, je pakt niet zomaar de geliefde van een MS patiënt af!

About the author

Ik

View all posts

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.