Bloggen voor MS

Afgelopen week heb ik mij aangemeld op MSweb.nl. Tevens gevraagd of ik blogs mag schrijven als partner van een MS patiënt. Dat lijkt ze wel wat. Mijn eerste blog is inmiddels klaar. Hij zal nog even gekeurd moeten worden door mijn liefje maar daarna kan deze richting redactie van MSweb.nl gestuurd worden. Ik vind het stiekem wel spannend om te horen wat andere mensen er van vinden. Dit weekend kreeg ik ook een mail van iemand die ZijheeftMS.nl had gelezen;

Ik ben jullie blog aan het lezen en ik moet zeggen dat het lekker weg leest.
Vooral erg bemoedigend om te lezen dat de gewone leuke dingen doorgaan (uit eten, wijntje) zonder je te laten ondersneeuwen door deze rotziekte.

Super cool! En nogmaals dank. Ik wil met mijn blog laten zien  dat MS een (klein) onderdeel van je leven is maar zeker geen rode draad hoeft te zijn/worden.

About the author

Ik

View all posts

2 Comments

 • Lieve ik, lieve zij,

  Spannend is het altijd om een blog te schrijven. Maar zoals ik al aan had gegeven, het (van je af) schrijven helpt zowel jezelf, je partner als voor de rest om je heen. Ik heb je blogs gelezen en ik heb hier bewondering voor. Zoals je schrijft, het leest prettig. Ik hoop door jou blog een soort van kijkje in het hoofd van mijn vriend te krijgen. Blijf vooral schrijven en ik lees je verhaaltjes wel 🙂

  Groetjes, Lieke

  • Hoi Lieke,

   Dank je wel nogmaals voor je reactie. Ik vind het super tof dat ik je met mijn blog kan helpen 🙂

   Hopelijk lukt het ook om een kijkje in het hoofd van je vriend te krijgen door het met hem te bespreken. Of is dat heel erg lastig?

   Groetjes,

   Ik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.