Jij bent voor mij het allerbelangrijkst!

Vorige week woensdagavond werd ik ineens heel koortsig en kreeg ontzettende spierpijn. Die spierpijn was misschien wel het meest bizarre van alles. Donderdagochtend 04:13, kokend heet, en ik kon geen spier gebruiken. En dit hield stand tot zaterdagochtend. De koorts verdween (gelukkig) maar de spierpijn bleef. Pas op vanochtend dat ik kon zeggen; pff, even normaal zitten en opstaan zonder krakende spieren.
Als ik ziek ben, zal mijn liefje de verzorging van ons kind moeten doen. En eten klaar maken, schoonmaken, boodschapjes doen. En zo gebeurde het dat zij zaterdagochtend begon over een pijnlijke hand. Alsof je met je hand een bepaalde beweging heel vaak hebt gedaan (bijvoorbeeld je stuur vasthouden) en dat daardoor je hand op een soort van spanning staat. Bekend maar vervelend.
Zondag zijn we een stukje wezen wandelen en toen ze even op de bank lag, begon vervolgens haar voet wat te ‘zeuren’.
Ik ben dan spontaan beter. Ik ziek? Nee hoor, jij hebt verzorging nodig en daar ga ik voor zorgen!

About the author

Ik

View all posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.