Die MRI; de uitslag

Zoals afgelopen zaterdag beloofd. De uitslag van de MRI. Ik kan hier een heel epistel over schrijven en dat doe ik niet.
Er zijn nieuwe vlekjes te zien op de MRI. Het eerste wat ik dacht; Fuck! Die verloofde van mij moet heel rapido rustig aan gaan doen. Niet in de zon zitten. Veel koelen. Niet schoonmaken. Stoppen met sporten. Geen wijntjes meer. Straks begint het weer…
Het tweede wat ik dacht en ook vroeg aan mijn meissie; En wat betekent het dat je nu nieuwe vlekjes hebt? Zijn de vlekjes actief? Voel je zelf iets?
Vanochtend sprak ze de neuroloog nogmaals en die zei dat de vlekjes niet actief zijn. Het kan dus heel goed dat de vlekjes er al zijn sinds zij gestart is met Aubagio. De afgelopen maanden heeft ze geen last gehad. Ach, soms wat moe en chagrijnig maar dat is standaard bij het type ‘vrouw’…
Dus eigenlijk is dit gewoon een heel goede uitslag. We gaan dus door. En over een half jaar een nieuwe MRI. En dan geen Alicia Keys maar Queen…

About the author

Ik

View all posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.