Die MRI

4 juli was het zover. Mijn verloofde (ik mag het nu gewoon lekker zeggen) moest door de MRI omdat zij een jaar Aubagio heeft gebruikt. Aubagio is een medicijn in pil-vorm. Als je geluk hebt krijg je geen bijwerkingen van Aubagio. Net als mijn verloofde. Weinig tot geen bijwerkingen. Alleen een beetje ‘meer’ haaruitval maar dat was eigenlijk niet noemenswaardig.
De MRI. Daar ging het om. Het ging goed. Ze werd heel fijn begeleid door een verpleegkundige. Alicia Keys stond deze keer aan en ze mocht er nog even uit voor contrastvloeistof. Ook dat was erg fijn.
De MRI heeft er voor gezorgd dat ze een stuk vertrouwder denkt aan de MRI. Of het pilletje heeft geholpen, durf ik helaas niet te zeggen.

De uitslag vertel ik de volgende keer. Eerst naar mijn broer; hij is jarig!

About the author

Ik

View all posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.