Weer haaruitval door Aubagio

Sinds twee weken – ongeveer – is het weer zover. Plukjes haar. Tijdens het douchen verzamelt zij de plukjes haar en als ik toevallig de badkamer in kom, dan mag ik de plukjes haar verzamelen en weg gooien. Een eervol klusje. Ik heb er geen problemen mee en het lijkt me juist zo vervelend voor haar.
“Schat, ik heb toch genoeg dus als dit het ergste is…”
Goed punt. Ondertussen zijn het wel weer flinke plukjes die ik mag ontvangen. Ach ja, zolang we verder ‘gezond’ zijn is er niets aan de hand. In ieder geval niets om ons zorgen over te maken.

Daarnaast heeft zij eigenlijk altijd wel een beetje haaruitval gehad. Niet veel. Wellicht dat het daardoor iets wordt versterkt en je dus meer haaruitval heb… Iemand een vergelijkbare situatie meegemaakt?

About the author

Ik

View all posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.