Wat zijn jouw triggers?

Ken je dat? Je hoort een lied op de radio en je denkt direct terug aan dat ene moment. Och, ik heb het heel vaak. Als ik bijvoorbeeld The Goo Goo Dolls – Iris hoor, dan denk ik terug aan mijn jeugd in Bergen NH. Of Jamie Woon (Night Air)… Dan denk ik aan die gezellige avondjes in haar appartementje.

Oh ja, tijdens haar derde MRI scan had ze het album van Phil Collins ‘Both Sides’ aan staan. Ze gaat nog net niet op haar rug liggen en angstig beven en zwaar ademenen…

Naar aanleiding van mijn blog op MSweb.nl, zou ik graag willen horen van jullie welke ’triggers’ jullie hebben? Bij welk liedje denk jij aan die ene gebeurtenis?

About the author

Ik

View all posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.