MS verzorger of geliefde?

Op MSweb.nl staat sinds deze ochtend mijn nieuwe blog online. Kan je als geliefde een keuze maken om geliefde te blijven of word je automatisch een verzorger? Een vraag die ik mijzelf heb gesteld en waar ik in mijn blog zoek naar antwoorden. Voor mij is er maar één antwoord.

notting hill wheelchair lady on stairs

Maar ik zou ook willen weten wat jij er van vindt? Ben jij een partner die zichzelf inmiddels ziet als verzorger? Of is hij/zij nog steeds jouw ‘alles’ en is het een kwestie van ’tot de dood ons scheidt..?’

Voel je vrij om jouw mening achter te laten.

Toevallig is het vandaag precies 43 maanden dat ik samen ben met mijn geliefde.

About the author

Ik

View all posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.