Trouwen en vakantie!

Afgelopen vrijdag was het zover. We zijn getrouwd. Mijn liefje en ik gaven elkaar het ‘Ja, heel graag’ woord met als publiek onze familie, vrienden en kennissen. Daarna naar huis voor een heerlijke BBQ. En vervolgens naar het plaatselijke restaurant voor een dansje en een drankje!
Uiteindelijk droeg ik om 0:45 uur mijn vrouw naar huis. Ze was kapot. Ze heeft het ontzettend goed gedaan. De hele dag bestond voornamelijk uit lopen, staan, zitten en eten & drinken.
Nu genieten we nog na van een fantastische dag. Woensdag gaan we op vakantie en dan ben ik na 21 september hier weer terug met een verslag van onze vakantie.
Tot snel!

About the author

Ik

View all posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.