CTS en MS

Vanochtend werd ik 10 minuten voor de wekker wakker. Mijn vriendin verloofde lag keurig naast me. Ik ging naar het toilet en toen ik terug in de slaapkamer kwam, lag mijn vriendin verloofde ineens met haar hoofd aan het voeteneind. Voetjes op haar kussen. Op zich niet heel raar want ze heeft weer last van CTS (carpale tunnel syndroom). Als ze wakker wordt en het is nog lang geen tijd om uit bed te gaan, dan kan ze meestal niet meer slapen vanwege de pijn. Door andersom in bed te gaan liggen, kan ze haar rechterarm uit bed laten hangen. Ze mag dan wel MS hebben maar innovatief is ze zeker!
Bijkomend voordeel voor mij is dat ik op deze manier een iets betere kijk op haar kont heb šŸ˜‰

About the author

Ik

View all posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.