Bloggen…

Buiten is het zonnig, koud en heerlijk wandelweer. En ik zit binnen. Dochterlief ligt in bed. Vrouwlief is de auto aan het wassen. En ik zit binnen. Dochterlief wilt niet slapen. Vrouwlief is alweer terug. En ik zit binnen. Dochterlief is aan het jammeren. Vrouwlief gaat met een schoonmaakdoekje naar beneden. En ik zit binnen. Dochterlief heeft gepoept. Vrouwlief is aan het boenen. En ik zit binnen. Dochterlief heeft een schone luier. Vrouwlief is bijna klaar. En ik zit binnen. Dochterlief wilt – denk ik – niet slapen. Vrouwlief is klaar. En ik..?
Ik ben klaar met mijn blog. Op 21 maart staat mijn blog online op MSweb.nl.

About the author

Ik

View all posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.