Even stil…

Het is weer even een drukke periode. Druk bezig met voorbereidingen voor de verhuizing. Op het werk is het druk. Vrouwlief is druk. En er gebeurt gewoon weer heel veel in ons leven.
Zoals jullie weten blog ik ook voor MSweb.nl. Elke 3 weken komt mijn blog online. Zoals jullie inmiddels gewend zijn probeer ik met veel passie en humor jullie een kijkje te gunnen in mijn leven. Mijn leven met mijn partner. Mijn leven met mijn partner wie MS heeft.
En soms ben je dus even stil op je eigen blog omdat je met bovenstaande bezig bent.
Ik ben jullie niet vergeten, hoor…

About the author

Ik

View all posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.