Die lage rugpijn…

… die was er gisteravond nog. Erg vervelend voor haar. Af en toe een heftige gil. Soms tranen. En altijd een knuffel van mij. Om haar ondersteuning te bieden voor die verdomde rugpijn. Ik heb in een blog op MSweb.nl wel eens geschreven over geliefde of verzorger zijn. Ik vind het fijn om te zorgen. Zorgen maak je niet, die doe je. Een oud gezegde op de muur van het toilet van mijn schoonmoeder.
Op dit moment mag ik weer even wat extra zorgen doen. Voetjes afdrogen, rug insmeren met van die wonderzalfjes en drinken aangeven. Het is pure liefde. Het is mooi om te doen. Meestal liggen we ook helemaal krom van het lachen (vandaar die rugpijn??)…

About the author

Ik

View all posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.