Jeuk door huidaandoening

Zij heeft sinds dit weekend last van een huidaandoening. Een soort eczeem. En vanochtend begon het erg te jeuken. Komt het nu door Aubagio?

Vaak (1-10%): griep, bovenste luchtweginfectie, urineweginfectie, bronchitis, sinusitis, faryngitis, cystitis, virale gastro-enteritis, herpesvirusinfectie, tandinfectie, laryngitis, tinea-pedis, neutropenie, leukopenie, lichte allergische reacties, angst, paresthesie, ischias, carpale-tunnelsyndroom, hypertensie, buikpijn, braken, tandpijn, huiduitslag, acne, spierpijn, pollakisurie, menorragie, verhoogde ╬│-GT-, en ASAT-concentratie, afname lichaamsgewicht.

Men waarschuwt er blijkbaar wel voor. Overigens heeft ze ook veel chocola gegeten de afgelopen week. Maar dan zou ze toch vaker last moeten krijgen van eczeem? Ik word een klein beetje gek van al die ‘nieuwe klachten’.

About the author

Ik

View all posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.