Aanval of achteruitgang…

Ken je dat? Twijfels over de gezondheid van jouw partner (man/vrouw)? Bij een kuchje denk je aan corona, bij een zwalkend been denk je aan dronkenschap en bij een stom humeur denk je aan hoofdpijn… Bij mijn vrouw is het anders. Sinds februari 2020 heeft ze last van haar evenwicht, serieus last. In de zomer periode gaat het goed maar daar om heen gaat het toch iets minder.

Zojuist liet ik een traan. Omdat ik dacht aan hetgeen mijn vrouw vanmiddag zei; ik ga achteruit. Ze zei het terwijl ze een traan weg pinkte. En ik kon op dat moment alleen maar kijken. En nu? Nu denk ik aan die achteruitgang. En hoe dat zich gaat ontwikkelen. En of het zich gaat ontwikkelen.

Man, dit vind ik dus zo irritant. Wetende dat je vrouw ziek is, hopende dat het elke dag goed met haar gaat maar dat ze toch stiekem en tussen de bedrijven door langzaamaan achteruit gaat.

About the author

Ik

View all posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.