Zij is een paar dagen weg

Mijn vrouw gaat voor haar werk soms naar het buitenland toe. En dat doet iets met mij. Ik mis haar. Enorm… Bijkomend voordeel is wel dat ik qualitytime heb met onze dochter. Een snoepje extra. Kibbeling, döner kebab en pizza. Gewoon omdat het kan. En ja, het kan ook als mijn vrouw er bij is maar zo met zijn tweetjes is het toch net iets specialer.

Nu ze weg is, merk ik ook dat ik me iets meer zorgen maak. Rust ze wel voldoende? Maakt ze het niet te laat? Doet ze niet teveel? Etc… Elke middag bellen we even en dan laat ze ook weten hoe het gaat. Ze is wel moe maar ze redt het allemaal nog. Gelukkig…

Tot morgen, liefje…

About the author

Ik

View all posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.