Gesprek neuroloog over MRI

Gisterochtend kregen wij de uitslag van de MRI; geen nieuwe ontstekingen, geen verkleuringen, geen vergrotingen.
We keken elkaar aan. Dit is goed nieuws! De medicatie doet dus zijn werk. Na de grote aanval in de zomer van 2015, gebruikt mijn vrouw Aubagio. En het lijkt er dus op, dat we na drie jaar medicatie toch wel kunnen zeggen dat het gewoon echt zijn ding doet.
Wel ben ik altijd een beetje huiverig. De MRI is altijd een moment opname. Het kan best zijn dat mijn vrouw momenteel achteruitgaat maar dat dit simpelweg niet is te zien… En dat vind ik soms echt lastig. Die f*cking onwetendheid…

About the author

Ik

View all posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.