ArenA MoveS!

Zaterdag 9 juli 2016! Tijdens de MS Hackathon word ik door Thomas Sanders uitgenodigd om mee te doen aan ArenA MoveS. Traplopen in de Amsterdam ArenA. Sorry? Traplopen? Ik? Daar moet ik even over nadenken hoor!
In de tussentijd ben ik me gaan verdiepen in MoveS en ArenA MoveS. Wat is het en wat kan ik nog meer doen?
In de tussentijd ben ik ook met Platform MS bezig. Een inmiddels redelijk bezochte website waarop verhalen worden gepubliceerd van MS’ers en hun partners. Sinds we ook op Facebook zitten, wordt het met de dag drukker. Een goed teken!
En daarmee zat ik dus te denken om de ArenA op 9 juli maar eens te gaan bezoeken. Op mijn blog kan ik er over schrijven en eventueel zijn er ook mensen welke voor Platform MS willen schrijven. Twee vliegen in één klap! Tijd voor actie #ShareYourEnergy!

About the author

Ik

View all posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.