Team #MSHackathon in De Wereld Draait Door!

dwdd

Iets waar ik zelf erg trots op ben: #MSHackathon. Een initiatief om diverse elementen samen te brengen om met zijn allen (artsen, designers, engineers, developers en experts) 36 uur lang te brainstormen over MS. Hoe kunnen we het leven van MS patiënten vereenvoudigen? Leuker maken? Efficiënter. Prettiger. Gezelliger.

Het is definitief! Wij zitten vanavond aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk tijdens De Wereld Draait Door!! Na weken in spanning te hebben gezeten mogen we het nu eindelijk van de daken schreeuwen.
Naast Hanneke Groenteman zitten Thomas Sanders, co-founder MoveS en MS patiënt, en Prof Dr. Bernard Uitdehaag, directeur VUmc MS centrum en neuroloog aan tafel. Zij gaan Nederland vertellen hoe onduidelijk de ziekte MS is en benadrukken hoe belangrijk deze MS Hackathon gaat worden om meer inzichten te creëren in deze ziekte.
Dus allemaal kijken vanavond om 19:00 uur naar NPO1! Samen gaan wij de strijd tegen MS aan!

About the author

Ik

View all posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.