Partners van…

Gistermiddag kwam mijn nieuwe blog online op MSweb.nl. In eerste instantie was ik niet helemaal tevreden over mijn blog. De inhoud was goed. Het liep ook goed door. Maar toch merkte ik dat er iets niet helemaal klopte.
Toch heb ik het blog opgestuurd naar MSweb.nl. Door een beetje puzzelen met de planning kwam mijn blog niet op 16 maart online maar op 28 maart. Tweede Paasdag.
Ik weet op welke dag mijn blog online komt maar ik weet nooit precies op welk tijdstip. Dus maandag was ik naar de Ikea geweest voor een nieuwe garderobekast en tijdens het eten van een broodje omelet checkte ik MSweb.nl. En daar stond mijn blog! En op dat moment voelde ik het wel. Het klopte…

About the author

Ik

View all posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.