Online cognitieve training (VUmc)

Een aantal weken geleden heeft mijn lief zich aangemeld voor de online cognitieve training in het VUmc. Onder leiding van Hanneke Hulst wordt er in eerste instantie gekeken of mijn vriendin in aanmerking komt om de training te volgen.
Het eerste wat ik roep als mijn vriendin vraagt of zij aan zo’n onderzoek moet mee doen, is ‘Ja natuurlijk!’. Op dit moment denk je dat het goed met je gaat maar misschien komt er uit het onderzoek wel naar voren dat het toch niet zo best gesteld is met je cognitieve vaardigheden…
En als vrouwlief niet in aanmerking komt voor de training, dan betekent dit dat zij het op dit moment gewoon heel goed doet.
Succes moppie!

About the author

Ik

View all posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.