Hallo Nicole…

Nou niet meteen denken dat mijn ‘zij’ als echte naam Nicole heeft; dat is niet het geval. Nicole is een beetje tiepies. En zij heeft vorig jaar op haar blog geschreven over dat zij graag meer wilt samenwerken op het gebied van bloggen. Ik heb haar gemaild dat ik daar wel oren naar had. En al snel stond mijn gastblog online.
Maar dat was voor mij niet genoeg. Ik wil graag interactief bezig zijn met mijn blog. Ik probeer mijn korte persoonlijke berichtjes te eindigen met een vraag waarop reacties mogen komen. Laat maar weten hoe, wat, waarom en vooral met wie ( šŸ˜‰ )…
Vorige week heb ik aan Nicole gevraagd wat zij er van vindt om een soort “brieven naar elkaar” te publiceren op elkaars blog.
Haar antwoord lees je hier.

About the author

Ik

View all posts

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.