Dr. Richard K Burt (Feinstein Medical School, Chicago)

Wie? Welke school? Ik ken Dr. Richard Burt ook niet zo goed. Maar sinds begin dit jaar is hij regelmatig in het nieuws voor wat betreft ‘de genezing’ van MS. Ik ben nog ietwat sceptisch over de term ‘genezing’. Eerst zien, dan geloven.
Maar het zien van de genezing komt steeds meer in de publiciteit. We kennen inmiddels Holly Drewry welke bijna volledig is genezen (zij heeft haar rolstoel inmiddels in de kast geparkeerd) en sinds kort kennen we Boaz Spermon.
Eén ding wat ik sinds afgelopen zomer heb geleerd; Geloven. Geloven in jezelf. Geloven in kracht. Geloven in elkaar. Ik merk dat het mij enorm helpt om te geloven. Ik word daar sterk van!

About the author

Ik

View all posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.