Vakantie…

Elk jaar gaan we gedurende de herfstvakantie met de familie op vakantie. Een groot vakantiehuis in de Ardennen, een villa op een Landal vakantiepark of een bungalow in Callantsoog. Niet is ons te gek en het is altijd weer erg gezellig.
Afgelopen jaar zaten we in een oude schuur in Gelderland. Keurig verbouwd tot familiehuis inclusief pingpong tafel, skelters en een slechte stoppengroep waardoor tijdens de steengrill/gourmet avond de stoppen er uit sprongen.
Voor de aankomende herfstvakantie is er nog niets geboekt. We hebben wel veel leuke huizen gezien maar nog geen definitieve keuze gemaakt. Hopelijk is er snel bekend waar we heen gaan want we hebben er al weer zin in šŸ™‚

About the author

Ik

View all posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.