Niets aan de hand :)

Hey Floris, lang niets meer van je gelezen. Alles goed met je/jullie? Je was dagelijks actief, en nu ineens al een maand niet meer….
Klopt. Ik was even afwezig. Als het goed met je gaat en je bent eigenlijk dagelijks niet met MS bezig, dan is het forum voor mij (persoonlijk) niet de juiste plek. Soms lees ik dan verhalen waar ik verdrietig van word. Verhalen die ik mij persoonlijk aantrek. En dat vond ik lastig. Ik heb mijzelf beloofd om even afwezig te zijn op het MSweb forum. Wekelijks check ik nog even mijn priv├ę berichten maar meer ook niet. Maar ik kom terug. Ik ben niet weg, ik ben even afwezig…

About the author

Ik

View all posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.