#mijnmoment

Zoals jullie weten schrijf ik blogs voor www.MSweb.nl. Dit doe ik sinds kort maar met heel veel plezier. Ik vind het super gaaf om mijn gevoel om te zetten in woorden welke worden gelezen door tig mensen. En als daar ook nog eens leuke reacties op volgen dan ben ik helemaal blij.
Op Twitter kwam ik de hashtag #mijnmoment tegen. Een initiatief van Punkmedia. Aan de hand van deze hashtag besloot ik om ook een #mijnmoment te schrijven en op te sturen. Binnen een uur had ik antwoord binnen dat #mijnmoment mooi is maar helaas (nog) niet in aanmerking komt.
Ik houd goede moed en zet mijn zinnen op volgend jaar. Niet getreurd, ik ga #mijnmoment schrijven voor MSweb.nl. Met een mooi randje voor de kerstsfeer. Wat is jouw #mijnmoment?

About the author

Ik

View all posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.