We zijn weer thuis…

Lille is een mooie, kleine maar stille stad. We zaten in een hotel vlakbij het station. Dit betekende dat we de hele dag door mensen zagen lopen vanaf het station naar het centrum. Maar waar die mensen uiteindelijk echt naar toe gingen? Joost mag het weten. We hebben ze vervolgens niet meer gezien. En na 21:00 uur was het gewoon rustig op straat. Een paar mensen in het reuzenrad en dat was het eigenlijk.
Voor herhaling vatbaar? Mwah, nee. Niet echt. En ja, we hebben wel heerlijk genoten. Heerlijk gegeten en gedronken. Nieuwe muts en sjaal gekocht (voor teveel geld, denk ik, op een kerstmarkt welke veel te klein was om een kerstmarkt te noemen)…
Lille hebben we ook weer gehad. Next!

About the author

Ik

View all posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.