Een nieuw idee!

Momenteel ben ik bezig met de uitwerking van een nieuw project. De naam heb ik al bedacht; Verborgen Mensen. Binnenkort deel ik meer informatie. Dat beloof ik.
Voor nu wil ik jullie vragen om in een reactie aan te geven of je in de IVA of WGA zit? En of je daarnaast vrijwilligerswerk doet?

Reageren jullie ook even?

2 Comments

  • Ik heb een WIA-uitkering sinds ’09, aangezien ik mijn werk niet naar wens kon afleveren, of telde dat ik inderdaad ziek met MS ben zwaarder mee? Vrijwilligster zijn; nuttig zijn voor ander(en) & voor jezelf telt zeer zeker mee. Bij het Leger des Heils bij Bosshardt heb ik vele jaren gewerkt & genoten van de collega’s, klanten, daarbij ook sfeer & de koffie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.